EGM, 21. Dönem POMEM Polis Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oldu - POMEM Sınav Tarihleri Belli Oldu

09 Sep 2018 |

EGM, 21. Dönem POMEM Polis Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oldu - POMEM Sınav Tarihleri Belli Oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM Polis Akademisi Başkanlığı PA tarafından POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM Polis Akademisi Başkanlığı PA tarafından POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. 21. Dönem POMEM başvuru sonucunuza aşağıdaki bağlantıdan direk ulaşabilirsiniz. 21. Dönem POMEM 13 bin polis alımı kapsamında 2 bin önlisans mezunu ve 11 bin lisans mezunu polis adayı alınacak.

21. Dönem POMEM 13 bin önlisans ve lisans mezunu polis alımı ön başvuru sonuçları açıklandı. Ön başvuru sonucu adayların katılacakları aşamalara dair sınav tarihleri de belli oldu. 2 bin önlisans mezunu polis alımı ve 11 bin lisans mezunu polis alımı ön başvuru sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ayrı ayrı ulaşabilirsiniz.

21. dönem POMEM polis alımları kapsamında açıklanan sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı uygulanacaktır. Bu aşamalardan başarılı olan adayların mülakat sınavı tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte açıklanacağı belirtildi.

ÖN LİSANS mezunları sınav giriş belgesi almak için TIKLAYINIZ. LİSANS mezunları sınav giriş belgesi almak için TIKLAYINIZ. 21. Dönem POMEM Polis Alımı Ön Başvuru Sonucu Adaylardan İstenecek Belgeler Nelerdir haberimiz için TIKLAYINIZ.